Ga naar inhoud

Lageweg 2

9843 AM Grijpskerk

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

Prijs op aanvraag

  1. Home>
  2. Bedrijfspanden>
  3. Koop Grijpskerk Lageweg 2

Het appartementencomplex “Sapma State” inclusief “de Tapperij” met bovenwoning en naastgelegen eengezinswoonhuis liggen aan de rand van het dorp Grijpskerk.

Het dorp Grijpskerk ligt op ca. 20 autominuten van de stad Groningen en heeft een uitstekend voorzieningenniveau, verenigingsleven, peuter- basis- en voortgezet onderwijs. Via trein en bus bestaat er een goede verbinding met de steden Groningen en Leeuwarden. Op slechts 15 minuten ligt het natuurgebied ” het Lauwersmeer “. In de directe omgeving zijn uitstekende fiets- wandel- en kanomogelijkheden.

Het appartementencomplex bestaat uit 9 luxe verhuurde appartementen elk voorzien van een eigen parkeerplaats en een berging. De centrale hal is voorzien van een intercominstallatie waarbij de huurders de toegangsdeur kunnen openen middels een eigen tag. Via het trappenhuis en de lift zijn de 2 verdiepingen bereikbaar.

De huurders betalen allen een voorschot van € 150,- per maand voor gas, water en licht en een voorschot servicekosten van € 50,- per maand. (Nutsvoorzieningen van de openbare ruimten en de lift alsmede de wekelijkse schoonmaak.)

Er is een groot zakelijk energiecontract gesloten op naam van de eigenaar. Elk appartement heeft zijn eigen water- en gasmeter alsmede een tussenmeter voor het eigen appartement en apart voor de bijbehorende berging.

Op de begane grond vind je ook de zaal inclusief eigen ingang, toiletgroepen inclusief een invalidentoilet en een bar. De voorbereidingen voor een keuken zijn aanwezig. Dit gedeelte behoort bij “de Tapperij” en wordt evenals “de Tapperij” niet verhuurd zodat de nieuwe eigenaar hier zelf een bestemming aan kan geven.

Het oude gebouw “de Tapperij ”voor de nieuwbouw heeft altijd dienstgedaan als bruin cafe?. Volgens opgave van de eigenaar is daar mogelijk nog een horecavergunning van aanwezig alsmede de inventaris.

De bovenwoning Groningerstraatweg 35a is eenvoudig en gaskachel verwarmd. Een entree, badkamer met toilet, ruime woonkamer met openkeuken en 2 slaapkamers op de verdieping.

Groningerstraatweg 33 is de voormalige eigenaarswoning van “de Tapperij” is een half vrijstaand huis met tuintje en heeft naast een royale woonkamer met openkeuken, studeer/slaapkamer en badkamer. Op de verdieping zijn nog 2 slaapkamers.

De in de aanmelding genoemde m2 zijn slecht geschat van de 9 appartementen in de “Sapma State” zonder “de Tapperij” met de zaal etc. en de bovenwoning en heet eengezinswoonhuis.

Aanvaarding in overleg.

  • 725 m2
  • 4.985 m2

Kenmerken Lageweg 2

Overdracht

StatusBeschikbaar
PrijsPrijs op aanvraag
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Soort ObjectBelegging
Totale oppervlakte725 m2
Perceeloppervlakte4.985 m2

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen10

Bouw

BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2019
Bouwjaar toelichting

Overig

LocatieOVERIG
Onderhoud binnenGoed tot uitstekend
Onderhoud buitenGoed tot uitstekend

Ligging Lageweg 2