Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Markant Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9.8

Markant Garantie makelaars, van de familie Schreuder is een uitstekend makelaars kantoor. De klant is daar koning, de markt kennis is prima. Als je een makelaar zoekt zonder kapsones, maar met een eerlijke kennis van zaken, dan zijn zij een aanrader. Een familiebedrijf met veel kennis, maar ze maken ook gebruik van de moderne middelen. Als ik weer een huis wil verkopen, dan weet ik waar ik uitkom

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

10

Markant Garantiemakelaars is een garantie voor kwaliteit! Ze komen afspraken na en houden het lijntje kort. Man, vrouw en zoon samen vormen een uitstekende combinatie. Na een eerdere positieve ervaring ook deze keer een dikke 10!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Het contact met de makelaar verliep erg goed, makkelijk en we werden steeds up-to-date gehouden betreft de stand van zaken.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Ik ben heel tevreden over Markant Garantiemakelaars. Ze zijn heel kundig en denken goed mee. Makelaar Margje Schreuder heeft mij erg goed en prettig geholpen. Ze is altijd goed bereikbaar en is mij heel behulpzaam geweest tijdens het verkoopproces. De woning is zeer snel verkocht. Mijn dank hiervoor.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8

Markant Garantiemakelaar Schreuder is een echt no nonsens familiebedrijf, correct en plezierig in de omgang en uitermate flexibel.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Markant Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,5

Bij Markant Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,5. Benieuwd waarom?