Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Markant Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Ik heb de makelaar ingezet voor de verkoop van mijn woning. Na één dag op Funda, was er al een bezichtiging gepland :-). De communicatie met de makelaar verliep prettig, snel en was professioneel. Hij is deskundig en kent de lokale markt goed. Ook de andere teamleden zijn deskundig en het contact met hen verliep prettig en in een gemoedelijke sfeer.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8.8

Frequent en adequaat op de hoogte gehouden van bezichtigingen en tijdens de onderhandelingen. Hele verkoop traject snel en naar tevredenheid verlopen.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.8

Een prettig, realisitisch en meedekend makelaarskantoor. Als je een makelaar zoekt die met beide benen aan de grond staat dan ben je bij Markant Garantiemakelaars aan het juiste adres! En niet onbelangrijk: huis snel verkocht voor de juiste prijs. Bedankt, Bert, Gerard en Margje Schreuder

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

10

Hele prettige samenwerking met Markant. Een familiebedrijf (vader, moeder en zoon) met een heldere taakverdeling! Duidelijk, transparant en adequaat. Kortom een goed geoliede machine. Wij waren onder de indruk van de leuke omgang met de leden van dit bedrijf. Familie Schreuder bedankt!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

- Een familiebedrijf met een enorm vriendelijke uitstraling! - Zeer goede taakverdeling binnen het bedrijf. - Snelle respons op alles. - Zeer prettige samenwerking.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Markant Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,2

Bij Markant Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2. Benieuwd waarom?