Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Markant Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Ik ben heel tevreden over Markant Garantiemakelaars. Ze zijn heel kundig en denken goed mee. Makelaar Margje Schreuder heeft mij erg goed en prettig geholpen. Ze is altijd goed bereikbaar en is mij heel behulpzaam geweest tijdens het verkoopproces. De woning is zeer snel verkocht. Mijn dank hiervoor.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8

Markant Garantiemakelaar Schreuder is een echt no nonsens familiebedrijf, correct en plezierig in de omgang en uitermate flexibel.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

Wij zijn heel tevreden over Margje en Gerard als verkoop makelaar. Ze zijn heel correct en denken in alles mee. De foto’s en de video van de verkochte woning waren erg professioneel. Daarnaast altijd meteen terugkoppeling van de bezichtigingen en biedingen. Wij hebben het verkoopproces van de woning als zeer prettig ervaren.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Margje Schreuder van Makelaar Markant heeft bij ons een heel positieve herinnering achtergelaten. Zij was deskundig en pakte goed door . Goed bedrijf bij iedereen aan te bevelen. Wij hebben met Margje en Gerard goede contacten gehad en wij verwachten dat de afhandeling naar de notaris en straks de bezichtiging ook zeer goed zal verlopen. In dit geval was het bij de eerste bezichtiging al raak. Enthousiaste kopers aardige mensen Huub Leenders

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Margje Schreuder van Makelaar Markant heeft bij ons een heel positieve herinnering achtergelaten. Zij was deskundig en pakte goed door . Goed bedrijf bij iedereen aan te bevelen. Wij hebben met Margje en Gerard goede contacten gehad en wij verwachten dat de afhandeling naar de notaris en straks de bezichtiging ook zeer goed zal verlopen. In dit geval was het bij de eerste bezichtiging al raak. Enthousiaste kopers welke binnen een dag beslisten en dat allemaal zonder ontbindende voorwaarden. Alleen de 3 dagen wettelijke bedenktijd waar de koper geen gebruik van heeft gemaakt. Huis is dus verkoch. Huub Leenders

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Een dikke prima, wat moet ik er verder van zeggen. Ik kan niet echt 100 letters bedenken. Vind het goed zo!

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Markant Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,5

Bij Markant Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,5. Benieuwd waarom?