Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van Markant Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Ze hebben ons ontzettend goed geholpen met de verkoop van het huis, want na het overlijden van mijn vader kwam er ontzettend veel op ons af. Alles werd goed geregeld, chapeau!

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8

Markant makelaars in Groningen is een familiebedrijf. Drie leden van de familie dragen bij aan het bedrijf. Het contact met hen verloopt vlot en is prettig. Ze komen op tijd, zoals afgesproken. Ik heb via Markant alleen de verkoop geregeld. De foto's en video opname van het huis werd snel en deskundig afgeweerekt. Na het plaatsen van het huis op de Funda website, had ik voornamelijk contact met de makelaar. Als er contact was, dan verliep dit in goede sfeer. Ik ben zeer te spreken over de wijze waarop de makelaar het laatste deel van het verkoopproces (de biedingen) heeft aangepakt.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

9

Ik heb de makelaar ingezet voor de verkoop van mijn woning. Na één dag op Funda, was er al een bezichtiging gepland :-). De communicatie met de makelaar verliep prettig, snel en was professioneel. Hij is deskundig en kent de lokale markt goed. Ook de andere teamleden zijn deskundig en het contact met hen verliep prettig en in een gemoedelijke sfeer.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8.8

Frequent en adequaat op de hoogte gehouden van bezichtigingen en tijdens de onderhandelingen. Hele verkoop traject snel en naar tevredenheid verlopen.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Markant Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,2

Bij Markant Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2. Benieuwd waarom?