Over ons

team Schreuder

Bij Markant ben je aan het juiste adres!

Wanneer je je huis wilt verkopen, wil je dit wel tegen de beste prijs doen. Als NVM makelaar in Groningen zorgen wij er daarom voor dat je woning op de juiste manier wordt gepresenteerd. Maar ook bij het kopen van een woning staan we voor je klaar. Als geen ander kunnen wij beoordelen of er een eerlijke prijs wordt gevraagd voor de woning die jij op het oog hebt. Je wilt natuurlijk niet onnodig teveel betalen. Ben je op zoek naar een geschikte Makelaar voor Groningen en omstreken? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Markant Garantiemakelaars is een Garantiemakelaar. Dit betekent dat je bij zowel de aankoop als verkoop van een woning profiteert van verschillende garanties. Deze garanties krijg je niet bij een andere makelaar in Groningen. Een van de verkoopgaranties, is de presentatiegarantie. Als je je woning wilt verkopen door een makelaar in Groningen, wil je natuurlijk dat je jouw woning goed uit de verf komt. Middels de presentatiegarantie zorgen wij dat jouw huis in de schijnwerpers staat op het moment dat dit nodig is. Maar we bieden ook verschillende aankoopgaranties. Zo profiteer je van onze bezichtigingsgarantie. Deze garantie houdt in dat jouw Garantiemakelaar ook op avonden en op zaterdagen tijd vrijmaakt om bezichtigingen te verzorgen.

De beste makelaar in Groningen

Op zoek naar een makelaar in Groningen? bij Markant garantiemakelaars zit je goed. Markant is altijd op de hoogte van de lokale huizenmarkt in Groningen. Een huis kopen of verkopen is niet iets wat je dagelijks doet. Als makelaar in Groningen hebben wij hebben hier veel ervaring mee. Door deze ervaring hebben wij een groot netwerk opgebouwd en kunnen wij snel kopers voor jouw huis vinden. Bovendien zijn wij als makelaar in Groningen goed op de hoogte van de lokale regelgeving. Een juridische correcte overdracht van uw huis is ook wel zo fijn. Je kunt er dus vanuit gaan de je de juiste makelaar in Groningen hebt gevonden. Bovendien zijn wij 24 uur per dag te bereiken. Als je een kleine vraag hebt kun je de live chat raadplegen. Op de live chat kun je van 17u – 23u terecht. Door die mogelijkheden kan deze makelaar in Groningen jou altijd voorzien van deskundig advies, ook als je ’s avonds op de bank zit. Want vergeet niet dat bij Markant garantiemakelaars jouw wensen altijd centraal staan.

De cijfers spreken

woningen verkocht in de regio

vanaf juli 2023 tot juli 2024

dagen gemiddelde looptijd

vanaf juli 2023 tot juli 2024

gem. onderhandelingsresultaat

vanaf juli 2023 tot juli 2024