Huis verkopen in Groningen door Markant Garantiemakelaars

Huis verkopen in Groningen? Wordt je huis nu Γ©cht te klein of is het juist te groot geworden? Zijn er net kinderen bijgekomen of juist onlangs vertrokken? Of wil je nu eindelijk een tuin in plaats van dat leuke frans balkon? Je huis verkopen in Groningen is een goede optie! En het biedt je nieuwe kansen en mogelijkheden. Het verkopen van een huis is een flinke klus waarbij vele aspecten komen kijken. Jouw NVM makelaar Markant Garantiemakelaars in Groningen kan je volledig begeleiden in het verkoopproces. Van presentatie tot afhandeling, je huis verkopen wordt zorgeloos uit handen genomen.

Een huis te koop zetten is vrij makkelijk maar je huis succesvol verkopen is toch een vak apart, Omdat je natuurlijk wel de beste prijs en goede voorwaarden voor je huis wilt krijgen. Markant Garantiemakelaars in Groningen kan jouw eventuele zorgen uit handen nemen. De verkoop zal zorgeloos en soepel verlopen door kennis van de lokale markt. Het denken in creatieve oplossingen helpt daar zeker bij. Markant Garantiemakelaars begeleidt de verkoop in 4 overzichtelijke stappen:

  • Eerste fase: Voorbereiding & onderzoek
  • Tweede fase: Presentatie & prijs
  • Derde fase: Bezichtiging & onderhandelen
  • Vierde fase: Overdracht na de verkoop

Wil je meer informatie over het kopen van een huis met een verkoopmakelaar van Markant Garantiemakelaars? Vul dan het onderstaande formulier in, bel ons via 050-5258958 (ook WhatsApp) of mail naar info@markantgarantiemakelaars.nl.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar wat jouw woning waard is?