Diensten

Bij het woord makelaar denken veel mensen aan de verkoop van hun woning. Dat klopt. Maar naast het verkopen van huizen, helpen we je ook graag bij de aankoop van je nieuwe woning. In zo’n geval treden we op als aankoopmakelaar. We gaan dan mee met deย bezichtiging en voeren o.a. de onderhandelingen namens jou. Naast verkopen en aankopen, kunnen we je ook helpen met de taxatie van je woning. Daarnaast is nog รฉรฉn van de diensten van Markant Garantiemakelaars Groningen dat wij je ook kunnen helpen met het afsluiten van een hypotheek. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners (NVHP).

Als je een huis koopt, wil je de waarde weten voordat je gaat onderhandelen, zodat je sterker staat bij de onderhandelingen. Of je moet, nadat je het huis gekocht hebt, een taxatie laten doen omdat de bank de waarde wil weten voor de hypotheek. Ook bij het taxeren van je woning kunnen we je helpen.

diensten markant garantiemakelaars groningen

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Een huis kopen of verkopen doe je niet dagelijks. Daarom is het verstandig om hulp in te schakelen. Ben je benieuwd wat wij precies voor je kunnen betekenen? Of wat alle diensten zijn van Markant Garantiemakelaars Groningen? Neem dan contact met ons op of doe een contactaanvraag via onderstaande button.