verkocht

Verkocht Grijpskerk

Grutto 24 in Grijpskerk een prachtig gemoderniseerde bungalow

Verkocht binnen 1 week in het dorp Grijpskerk. Starters opgelet eindelijk is er weer eens een leuke en betaalbare gemoderniseerde en comfortabele gelijkvloerse hoekwoning met 2 slaapkamers, bijkeuken en een heerlijke tuin op het zuiden te koop in Grijpskerk. De woning is volledig levensloop bestendig met alle voorzieningen op de begane grond en daardoor zeer geschikt voor senioren maar ook voor starters en kleine gezinnen. Op loopafstand vind je het dorpscentrum, speelveldjes en een basisschool. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig waarvan een plek voor 2 auto’s op eigen terrein.

Verkocht Groningen

Paracelsusstraat 16 in Groningen een aantrekkelijke tussenwoning!

Verkocht binnen 1 week in de stad Groningen. Deze woning is goed onderhouden en beschikt over een heerlijke ruime woonkeuken. Je kunt deze natuurlijk ook bij de woonkamer trekken. De woonkamer is voorzien van een vloerbedekking en in de keuken en gedeeltelijk op de verdieping zijn laminaat vloeren aanwezig. Via de keuken is de bijkeuken/berging bereikbaar, welke weer toegang geeft naar de achtertuin. Op de verdieping zijn vier slaapkamers aanwezig en een nette en moderne badkamer.

makelaar Oldehove

Joh Westrastraat 8 in Oldehove de helft van een dubbel woonhuis met tuin op het westen.

Verkocht binnen 4 weken in het dorp Oldehove. Aan de rand van het dorp Oldehove gelegen helft van een dubbel woonhuis met tuin op het westen. Het is prettig landelijk wonen in het dorp Oldehove met alle belangrijke voorziening binnen handbereik. Je hebt er o.a. een huisarts, supermarkt, diverse sportclubs, basisscholen en een kinderopvang. Oldehove ligt op slechts ca. 20 autominuten van Groningen. Je vind alle informatie op www.oldehove.info

makelaar Grijpskerk

Herestraat 29 in Grijpskerk royale vrijstaande woning met ca. 96 m² winkel/praktijkruimte.

Verkocht binnen 3 weken in het dorp Grijpskerk. Op uitstekende locatie in de winkelstraat in het centrum van het dorp Grijpskerk gelegen royale vrijstaande woning met ca. 96 m² winkel/praktijkruimte.

makelaar Grijpskerk

Prof Wiersmalaan 18 in Grijpskerk een comfortabele gelijkvloerse vrijstaande woonhuis

Verkocht binnen 4 weken in het dorp Grijpskerk. Ben je op zoek naar leeftijds bestendig wonen op een heerlijk rustige autoluwe plek nabij het centrum van het dorp Grijpskerk dan is hier je kans!

makelaar Grijpskerk

Leeuwerik 14 in Grijpskerk een gemoderniseerde eengezins(hoek)woning

Verkocht binnen 3 weken in het dorp Grijpskerk. Ben je op zoek naar een gemoderniseerde eengezins(hoek)woning met een heerlijk royale tuin op de zon dan is hier je kans! Deze goed onderhouden woning ligt op een geweldige plek aan de rand van het dorp Grijpskerk. Als je de deur uit stapt lacht het landelijke leven je tegemoet.

makelaar Grijpskerk

Herestraat 3 in Grijpskerk een karaktervolle helft van een dubbel woonhuis

Verkocht binnen 2 weken in het dorp Grijpskerk. Ben je op zoek naar een karaktervolle helft van een dubbel woonhuis gelegen in het centrum van het mooie dorp Grijpskerk dan is hier je kans! Deze goed onderhouden woning beschikt over een unieke balans tussen de karakteristieke sfeer van het begin van de vorige eeuw en een eigentijds woongenot gecombineerd met uitstekende voorzieningen en een heerlijke ruime, diepe zonnige besloten tuin. De doordachte indeling zorgt voor veel woonruimte.

makelaar Grijpskerk

Jonkerslaan 25 in Grijpskerk een betaalbare knusse helft van een dubbel woonhuis

Verkocht binnen 3 weken in het dorp Grijpskerk. Starters opgelet eindelijk is er weer eens een leuke en betaalbare knusse helft van een dubbel woonhuis in Grijpskerk met een besloten tuin op het westen.

makelaar Grijpskerk

Singelhorn 1 in Grijpskerk een geheel gemoderniseerde eengezins(hoek)woning

Verkocht binnen 3 weken in het dorp Grijpskerk. Een geheel gemoderniseerde eengezins(hoek)woning met een vaste trap naar de 2de verdieping gelegen op een leuke locatie met vrij uitzicht door de straat in het leuke dorp Grijpskerk.

makelaar Eelderwolde

Willem Plojterlaan 19 in Eelderwolde deze mooie in de jaren ’30 stijl gebouwde 2 onder 1 kap woning

Verkocht binnen 3 weken in Eelderwolde. Deze mooie in de jaren ’30 stijl gebouwde 2 onder 1 kap woning met garage en royale tuin bevindt zich in de jonge woonwijk Ter Borch in Eelderwolde. De stijlvolle en ruim opgezette wijk is geliefd bij jong en oud. Grote tuinen met veel groen bepalen hier het beeld. Ter Borch wordt met recht het kruispunt van stad en land genoemd. Met aan de ene kant de bruisende stad Groningen en aan de andere kant de rust van natuurgebied de Onlanden en de recreatiemogelijkheden van het Hoornsemeer en Paterswoldsemeer.

Singelhorn 2 in Grijpskerk een aantrekkelijke hoekwoning

Verkocht binnen 3 weken in het dorp Grijpskerk. Starters opgelet! Gelukkig mogen we weer een aantrekkelijke hoekwoning in Grijpskerk aanbieden. Deze woning is altijd met zorg bewoond door de huidige eigenaar. De tuin is heerlijk ruim doordat aan de zijkant een extra stuk van 46 m² is bijgekocht.

makelaar Kolham

Knijpslaan 82a in Kolham vrijstaand woonhuis met prachtig uitzicht over de landerijen

Verkocht binnen 3 week in het dorp Kolham. Wonen onder de rook van de stad Groningen en Hoogezand-Sappemeer met alle gemakken van dien maar genieten van de rust en ruimte van het plattelandsleven. Dit fraaie vrijstaande woonhuis met een extra bijgebouw voorzien van een eigen cv-ketel, keuken en toilet beschikt over een heerlijk uitzicht over de landerijen.

makelaar Groningen

van Lenneplaan 229 in Groningen een gemoderniseerd aantrekkelijk licht drie-kamer appartement

Verkocht binnen 1 week in de stad Groningen. Het is fijn om op deze moeilijke woningmarkt weer een gemoderniseerd aantrekkelijk licht DRIE-KAMER APPARTEMENT gelegen op de 4de woonlaag met een fantastisch uitzicht over de stad Groningen in de verkoop te hebben. Het appartement is vanaf 2015 door de huidige eigenaar verbouwd en strak/modern afgewerkt. De ligging is ideaal tegenover het Hendrik de Vriesplantsoen in de wijk de Wijert nabij winkels, uitvalswegen, scholen, multifunctioneel centrum en openbaar vervoer.

makelaar Arum

Schoolsingel 1 in Arum een half vrijstaande opstal die op dit moment wordt gebruikt als garage/berging

Verkocht binnen 1 week in het dorp Arum. Het betreft een half vrijstaande opstal die op dit moment wordt gebruikt als garage/berging. De bestemming is wonen. De staat van onderhoud laat te wensen over. De huidige eigenaar heeft in het verleden tekeningen laten maken om de huidige opstal te vervangen door een nieuw te bouwen woonhuisje. De opstal is inmiddels van de monumentenlijst afgevoerd.

makelaar Hoogeveen

Aardenburg 61 in Hoogeveen een goed onderhouden 3-kamer appartement met een heerlijk uitzicht

Verkocht binnen 2 weken in de stad Hoogeveen. Gelegen in de ruim opgezette woonwijk Aardenburg staat het appartementencomplex “Kennemerburgh”. Op de 2de verdieping ligt dit goed onderhouden 3-kamer appartement met een heerlijk balkon op het zuidwesten met fraai uitzicht over openbaar groen en een eigen garage op het afgesloten parkeerterrein aan de achterzijde van het gebouw.

makelaar Groningen

Platinalaan 515 in Groningen hoek-bungalow met uitzicht op een park

Verkocht binnen 1 week in de stad Groningen. Ben je opzoek naar het beste van twee werelden dan is hier je kans! Comfortabel gelijkvloers wonen met een onderhoudsarme tuin gecombineerd met goed onderhoud. Deze fraaie HOEK-BUNGALOW uit 1989 met garage heeft het allemaal! Dicht bij het grote winkelcentrum Vinkhuizen en aan de voorzijde een heerlijk vrij uitzicht over een park met prachtige vijverpartij.

makelaar Marum

Larikslaan 7 in Marum twee-onder-een-kap woning met garage en carport

Verkocht binnen 2 weken in het dorp Marum. Deze twee-onder-een-kap woning met garage en carport bevindt zich op een prima locatie in het gezellige Marum. De woning ligt tegenover een fraaie groenzone met daaromheen moderne woonhuizen.

makelaar Groningen

van Lenneplaan 231 in Groningen aantrekkelijke lichte drie-kamer appartement

Verkocht binnen 1 week in de stad Groningen. Wat fijn om op deze krappe woningmarkt weer een aantrekkelijke lichte DRIE-KAMER APPARTEMENT gelegen op de 5e woonlaag met een fantastisch uitzicht over de stad Groningen in de verkoop te hebben!

makelaar Grijpskerk

Clantlaan 7 in Grijpskerk vrijstaande bungalow

Verkocht binnen 1 week in het dorp Grijpskerk. Het is fijn om op deze moeilijke woningmarkt weer een vrijstaande bungalow met garage en tuin te kunnen aanbieden. Doordat alles op de begane grond is gesitueerd kun je met recht spreken over levensloop bestendig wonen.

makelaar Munnekezijl

Kerkstraat 4 in Munnekezijl goed onderhouden ruime hoekwoning

Verkocht binnen 1 maand in het dorp Munnekezijl. In het midden van het dorp staat deze goed onderhouden ruime hoekwoning. De woning is in 1990 uitgebouwd en heeft een heerlijke zonnige tuin aan zowel de achterzijde als aan de voorkant.
Hierdoor is altijd een zonnige of schaduwrijke plek te vinden. Er zijn verschillende zitjes en speelplekken voor de kinderen.

makelaar Grijpskerk

Nicolaas Grijpstraat 28 in Grijpskerk royaal vrijstaand herenhuis

Verkocht binnen 1 maand in het dorp Grijpskerk. Een verrassend royaal vrijstaand herenhuis met prachtige diepe beschutte tuin en garage, nu met een scherpe vraagprijs. Deze voormalige burgemeesterswoning (1952) is goed onderhouden en ligt op een prachtige plek met een heerlijk uitzicht over openbaar groen/parkje.

makelaar Grijpskerk

Wad 9 in Grijpskerk een Levensloopbestendige vrijstaande woning

Verkocht binnen 1 dag. Heb je altijd al willen wonen op een prachtige plek in het dorp Grijpskerk dan is hier je kans. Deze vrijstaande houtskeletbouw woning is door aannemer Hoogstra uit Kommerzijl gebouwd in 1997 en is leeftijdsbestendig doordat er een slaapkamer en luxe badkamer op de begane grond is gerealiseerd.

makelaar Groningen

Helper Oostsingel 33 in Groningen een gemoderniseerde jaren 30 benedenwoning

Verkocht binnen 1 week. Deze gemoderniseerde, strakke en compacte jaren-30 benedenwoning met mooie hoge plafonds en een heerlijke knusse zonnige besloten stadstuin op zuid van ca. 23 m² ligt in de gewilde wijk Helpman. Een ruim winkelaanbod, gezellige restaurants, terrasjes en sportvoorzieningen zijn op loopafstand en het centrum van Groningen is in slechts 10 fietsminuten te bereiken.

makelaar Groningen

Kremersheerd 99 in Groningen een gemoderniseerde benedenwoning

Verkocht binnen 1 dag. Als starter wonen in deze goed onderhouden gemoderniseerde woning met een heerlijk tuin. Dan is deze benedenwoning op een rustige en een fraaie locatie met een zonnig tuin op het zuidwesten ideaal. De woning ligt aan de westkant van de wijk Beijum. Op korte afstand bevinden zich een winkelcentrum, bushalte, scholen en uitvalswegen.

makelaar Groningen

Nieuwe Sint Jansstraat 6 in Groningen een schippershuis voor een echt stadsmens

Verkocht binnen 2 maanden. Na meer dan 15 jaar op deze heerlijke plek te hebben gewoond is het tijd voor een nieuwe stap. Mijn schippershuis ligt op steenworp afstand van het centrum. Wandelend door St. Jansstraat sta je binnen een paar minuten op de Grote markt. De zaterdagmarkt altijd vaste prik, de stadsschouwburg om de hoek en in de zomer genieten van een terrasje aan de voet van de Martinitoren.

makelaar Kommerzijl

Kerkstraat 2 in Kommerzijl een 2 onder 1 kap woning met een heerlijk diepe zonnige tuin

Verkocht binnen 1 week. Ben je op zoek naar een betaalbare 2 onder 1 kap woning met een heerlijk diepe zonnige tuin en een comfortabele overkapping zodat je eigenlijk altijd buiten kunt ontspannen dan is hier je kans!

makelaar Warffum

Schaapweg 2 in Warffum een traditioneel gebouwde vrijstaande woning

Verkocht binnen 2 weken. Dan is dit je kans! Deze traditionele gebouwde vrijstaande woning ligt op een mooie plek in het dorpscentrum van Warffum op loopafstand van alle voorzieningen.

makelaar Sauwerd

Meidoornlaan 8 in Sauwerd een uitgebouw vrijstaande woning met diepe tuin

Verkocht binnen 2 week. In dit uitgebouwde vrijstaande huis met een heerlijke diepe tuin en vrijstaande stenen garage is dat zeker mogelijk. De huidige eigenaren hebben meer dan 45 jaar met heel veel plezier in dit fijne huis gewoond maar gaan nu dichter bij hun kinderen wonen.

makelaar Groningen

Boraxstraat 97 in Groningen een royaal uitgebouwde hoekwoning

Verkocht binnen 3 maanden. Een heerlijk ruim en licht huis, een drie-onder-een kap woning met uitbouw, carport en eigen oprit. Deze leuke woning is voor een groot deel gemoderniseerd. De ligging is ook erg prettig, in een rustige wijk met de diverse voorzieningen zoals het winkelcentrum Vinkhuizen en uitvalswegen binnen handbereik. De woning biedt veel leefruimte met o.a. een woonkamer van maar liefst 34 m² dankzij de uitbouw aan de achterzijde. Ook de tweede verdieping biedt extra veel ruimte door de grote dakkapel.

makelaar Grijpskerk

van Asschendorplaan 9 in Grijpskerk de helft van een uitgebouw dubbel woonhuis

Verkocht binnen 1 week. Een royale helft van een dubbel woonhuis met inpandige garage. Dit heerlijke woonhuis beschikt over veel ruimte en een besloten zonnige tuin. Deze woning is in 2005 uitgebouwd waardoor een ruime woonkeuken is ontstaan en heeft men de garage verlengd. Er is ook aan duurzaamheid gedacht. Er liggen 12 zonnepanelen op het dak en de muren, dak en ramen zijn geïsoleerd.

makelaar Groningen

Jaltadaheerd 182 in Groningen een goed onderhouden hoekwoning

Verkocht binnen 3 weken. 18 jaar geleden konden we dit huis van onze buren kopen en hebben we enorm fijn op deze mooie plek mogen wonen. De enorme tuin en onze tuinkamer zijn echt een geweldig pluspunt waar we echt van hebben genoten. Nu is het tijd geworden voor een nieuwe uitdaging. Dus zijn wij op zoek naar iemand die het stokje van ons wil overnemen en het bijzondere van onze locatie en het huis weet te waarderen.

makelaar Groningen

Gerbrand Bakkerstraat 12 in Groningen dit karakteristieke jaren '30 huis gebouwd in Amsterdamse School-stijl

Verkocht binnen 1 week. Luxe wonen in deze bijzonder ontworpen woning aan de Gerbrand Bakkerstraat, zonder erfpacht! Dit karakteristieke jaren ’30 huis gebouwd in Amsterdamse School-stijl is in 2002 compleet gerenoveerd. De charme van oud en het comfort van nieuw zijn daardoor compleet geïntegreerd.

Grijpskerk

de Roder 21 in Grijpskerk vrijstaande energiezuinige woning

Verkocht binnen 3 maanden. Deze vrijstaande energiezuinige woning met een dubbele garage ligt op een markante, voor Grijpskerkers, bekende plek bij de ingang van het recreatiegebied/park “de Enk”. Het is een heerlijk leefhuis met veel ruimte en niet onbelangrijk leeftijdsbestendig met een ruime slaapkamer en badkamer op de begane grond.

makelaar Lauwerzijl

Stadsweg 9 in Lauwerzijl een leeftijdsbestendige 2 onder 1 kap woning

Verkocht binnen 1 week. Ben je op zoek naar een betaalbare 2 onder 1 kap woning die ook nog leeftijdsbestendige is met een ruime slaapkamer en badkamer op de begane grond dan is hier je kans!

makelaar Groningen

Basaltstraat 29 in Groningen een aantrekkelijke eengezinswoning

Verkocht binnen 1 week. Deze aantrekkelijke eengezins(tussen)woning maakt onderdeel uit van het project “Wonen in het nieuwe Vinkhuizen” met als slogan “Sierstenen in het groen”. De ligging aan de rand van het nieuwe parkgebied “de Eelderbaanzone” met zijn (West) park en (Roege) bos, waterpartijen, sportfaciliteiten en wandelroutes zorgt voor rust en ruimte. Dé ideale woonomgeving!

makelaar Grijpskerk

de Vereeniging 38 in Grijpskerk een uitstekend onderhouden vrijstaande woning met garage

Verkocht binnen 1 week. Dit fraaie woonhuis ligt in “plan Oost” aan de rand van het dorp Grijpskerk en tocht is het centrum op loopafstand. Het huis staat op een ruim perceel van 362 m² en heeft een heerlijke onderhoudsvriendelijke tuin op het westen!

makelaar Groningen

Isebrandtsheerd 24 in Groningen een ruim appartement op een heerlijk rustige plek

Verkocht binnen 2 weken. Het centrum van de stad is ongeveer op 15 minuten fietsafstand. De bushalte bevindt zich op nog geen 2 minuten lopen. Daarnaast is er een winkelcentrum (met o.a. Lidl, Albert Heijn, Primera, bakkerij, slager en drogist) op loopafstand.

makelaar Ten Boer

Koopmansplein 49 in Ten Boer 3-kamer appartement op èèn van de mooiste plekken van Ten Boer

Verkocht binnen 2 weken. Ben je op zoek naar wonen op één van de mooiste plekken in de gezellige dorpskern van Ten Boer dan is hier je kans! Maak dan snel een afspraak en kom dit verzorgde 3-kamer appartement bekijken!

Vrijstaande woning Wehe den Hoorn

Mernaweg 6 in Wehe-den Hoorn traditionele vrijstaande woning

Verkocht binnen 2 weken. Ben jij die handige klusser met de gouden handjes die op zoek is naar een uitdaging?
Dan is dit je kans! Deze traditionele vrijstaande woning ligt binnen de bebouwde kom van het mooie dorpje Wehe-den Hoorn en verdient het om in oude luister te worden hersteld.

Appartement Groningen Onderduikersstraat

Onderduikersstraat 116 in Groningen Appartement in de wijk Laanhuizen

Verkocht binnen 2 weken. Met een heerlijk vrij en groen uitzicht kun je dit appartement in de wijk Laanhuizen echt ideaal noemen en dat allemaal op loopafstand van de binnenstad van Groningen, het Centraal Station en het stadspark. Het voormalige 4-kamerappartement is altijd netjes bewoond geweest. Met zowel een balkon aan de voor- en achterzijde heb je altijd een fijn plekje in de zon.

rijksmonument Niezijl

Oude Haven 14+ 12 in Niezijl begin 18de -eeuws karakteristiek rijksmonument

Verkocht! Zou je landelijk willen wonen in een begin 18de -eeuws karakteristiek rijksmonument met dubbele woonruimte en een prachtige tuin gelegen aan de oude haven van het dorpje Niezijl met alle voorzieningen onder handbereik, dan is hier je kans.

makelaar Grijpskerk

Groningerstraatweg 29 in Grijpskerk vrijstaand herenhuis

Verkocht binnen 1 dag. Ben je opzoek naar vorstelijk wonen op één van de mooiste plekken van het dorp Grijpskerk dan is hier je kans. Maak snel een afspraak en kom dit stijlvolle prachthuis bekijken! Dit vrijstaande herenhuis uit de beginjaren van de vorige eeuw ligt op een prachtige plek direct aan de rand van het centrum van Grijpskerk met alle voorzieningen op wandelafstand. Het is een huis met grandeur waarin prachtige Art Deco elementen bewaard gebleven zijn. Fraaie stijlkenmerken waaronder een imposant trappenhuis, een serre en mooie deuren, glas in lood en deurlijsten zijn zorgvuldig bewaard gebleven.

makelaar Groningen

Landsteinerlaan 29 in Groningen strak vormgegeven eengezins(patio)woning

Verkocht binnen 1 week. Ben je op zoek naar een bijzondere moderne en strak vormgegeven eengezins(patio)woning aan de zuidkant van de stad Groningen dan is hier je kans. Dit charmante huis is in 2018 door de huidige eigenaars op een zeer smaakvolle wijze uitgebouwd waardoor op de begane grond een ruime slaapkamer en een luxe badkamer is ontstaan. Hierdoor beschikt het huis nu over 4 slaapkamers en 2 badkamers. De woning is nog jong, opgeleverd in 2008, dus alle gemakken van een nieuw, comfortabel en goed geïsoleerd woonhuis.

Makelaar Grijpskerk

Singelhorn 11 in Grijpskerk aantrekkelijke hoekwoning voor starters

Verkocht binnen 1 week. Starters opgelet! Gelukkig mogen we weer een aantrekkelijke hoekwoning aanbieden. Deze woning is met zorg verbouwd en zo dat je alleen je verhuisdozen hoeft uit te pakken en kunt genieten van deze comfortabele woning.

Makelaar Grijpskerk

de Roder 3 in Grijpskerk royale helft van een dubbel woonhuis

Verkocht binnen 3 week. Een royale helft van een dubbel woonhuis met inpandige garage. Dit heerlijke woonhuis beschikt over veel ruimte en een besloten zonnige tuin. Gelegen aan de rand van het dorp Grijpskerk, grenzend aan het sportpark met o.a. openluchtzwembad en op 5 minuten loopafstand van het NS-station. Een ideale gezins/starterswoning die zich onderscheid vanwege ligging, mogelijkheden en ruimte.

vrijstaande starterswoning Grijpskerk

Kastanjelaan 22 in Grijpskerk mooie vrijstaande starterswoning

Verkocht binnen 1 week. Het is fijn om op deze moeilijke woningmarkt weer een mooie vrijstaande starterswoning met garage en tuin op het zuidwesten te kunnen aanbieden. De huidige bewoners hebben met zorg verbouwd en ervoor gezorgd dat je alleen je verhuisdozen hoeft uit te pakken en kunt genieten van deze comfortabele woning. Een moderne keuken en badkamer en ’s avonds genieten in de tuin onder de overkapping wat wil je nog meer!

appartement Beijum Groningen

Kremersheerd 105 in Groningen appartement in de wijk Beijum

Verkocht binnen 2 weken. Als starter wonen in deze goed onderhouden gemoderniseerde woning met een heerlijk balkon. Dan is deze bovenwoning op een rustige en een fraaie locatie in de wijk Beijum met een zonnig terras op het zuidwesten ideaal.

appartement Hoogkerk Groningen

Zuiderweg 141 in Groningen maisonnette in Groningen

Verkocht binnen 1 week. Deze aantrekkelijke maisonnette ligt op loopafstand van winkels, openbaar vervoer, sportvoorzieningen, recreatieplas en op circa 20 minuten fietsen van de binnenstad.

Hoekwoning Jaspisstraat Groningen

Jaspisstraat 11 in Groningen hoekwoning in de wijk Vinkhuizen

Verkocht binnen 1 dag. Beleggers en ouders die een woning zoeken met een ontrekkingsvergunning voor 4 studenten zoeken opgelet! Gelukkig mogen we weer een hoekwoning met vergunning aanbieden. Deze woning is op dit moment geheel ontruimd zodat je zelf de huurders kunt uitzoeken. Mocht je geïnteresseerd zijn maak dan snel een afspraak.

twee-onder-een-kap Warffum

Juffer Marthastraat 26a in Warffum 2-onder-1-kapwoning

Verkocht binnen 2 maanden. Ben jij die handige klusser met de gouden handjes die op zoek is naar een uitdaging? Dan is dit je kans! Deze traditionele 2-onder-1-kapwoning ligt in het dorpscentrum van Warffum op loopafstand van alle voorzieningen.

vrijstaandewoning

Jonkerslaan 63 in Grijpskerk vrijstaande woning

Verkocht binnen 4 maanden. Een modern vrijstaande woning met een zonnige diepe besloten tuin op het westen. Dit goed onderhouden woonhuis is in het verleden ontstaan uit een samenvoeging van twee huizen en in de loop der jaren aangepast aan de woonwensen van de huidige bewoners. ” Een heerlijk huis op een prima plek”.

eengezins(tussen)woning

De Waard 207 in Groningen eengezinswoning in de Ruischerwaard

Verkocht binnen 3 weken. Deze goed onderhouden gemoderniseerde eengezinswoning ligt in de jonge woonwijk “de Ruischerwaard” ingeklemd tussen één van de drukste vaarroutes van de provincie Groningen het Eemskanaal en het Damsterdiep.

appartement Rijksstraatweg Haren

Rijksstraatweg 157 in Haren royaal karakteristiek appartement

Verkocht binnen 5 weken. Zoek je een heerlijke royale karakteristieke woning, dan is deze sfeervolle en goed onderhouden bovenwoning er zeker een die je gezien moet hebben! Door de hoge plafonds, lichtinval en authentieke elementen is een fijn sfeervol thuis ontstaan.

woonboerderij Havenstraat Niezijl

Havenstraat 5 in Niezijl woonboerderij in een pittoresk dorpje

Verkocht binnen 2 weken. Op een fraaie hoek aan de haven ligt deze karakteristieke woonboerderij met een royale tuin op het zuidwesten. Deze gemoderniseerde goed onderhouden royale sfeervolle woonboerderij heeft een grote vrijstaande garage van ca. 29 m² met een riant onkruidvrij terras en een overkapping.

vrijstaande woning Tarjat Grijpskerk

Tarjat 15 in Grijpskerk vrijstaande woning op een schitterende plek

Verkocht binnen 2 weken. Deze ruime vrijstaande semi-bungalow woning staat op een schitterende plek aan de rand van het dorp Grijpskerk. Met maar liefst 5 slaapkamers en een heerlijke tuin op de zon en de mogelijkheid om op de begane grond een badkamer en slaapkamer te realiseren kun je met recht spreken over een buitenkans.

Eengezinswoning Voetiusstraat Groningen

Voetiusstraat 16 in Groningen 2-onder-1-kapwoning in de wijk Gravenburg

Verkocht binnen 2 weken. Aan de rand van de wijk “Gravenburg” waar stad en ommeland naadloos in elkaar overvloeien ligt deze riante helft van een uitgebouwd dubbel herenhuis met een inpandige garage, ruime carport, en royale zonnige voor- zij en achtertuin. Het bijzondere aan dit huis is naast de unieke ligging, aan één van de spaarzame pleintjes in de wijk, zijn volume met maar liefst 5 slaapkamers. De huidige eigenaren hebben het huis in 2005 laten bouwen. Naast de degelijke bouw en het uitstekende onderhoud is er ook zeker aan de isolatie gedacht.