Ga naar inhoud

Jupiterweg 21f 9

8938 AD Leeuwarden

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 1.175,- p.m

  1. Home>
  2. Bedrijfspanden>
  3. Huur Leeuwarden Jupiterweg 21f 9

Twee nieuwbouw bedrijfsunits met een zeer modern en energievriendelijk opleveringsniveau. Het betreft 21- F9 & 21 – F10

De units maken deel uit van het MercuriusParc, bestaande uit totaal 53 bedrijfsunits, gelegen op bedrijventerrein De Hemrik.

Bedrijventerrein ‘De Hemrik’ in Leeuwarden is midden jaren ’70 ontstaan. Het bedrijventerrein, dat een gebied beslaat van circa 230 hectare, is gelegen aan de oostkant van Leeuwarden. Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen op een goed
bereikbare locatie aan de Jupiterweg. Deze geeft toegang tot de Saturnusweg en, via de Saturnusweg, tot de Planetenlaan welke wegen het bedrijventerrein Noord-Zuid respectievelijk Oost- West doorkruisen. De nabij gelegen Anne Vondelingenweg leidt o.a. naar de Groningerstraatweg N355, terwijl de Planetenlaan en de Aldlânsdijk u via de Drachtsterweg naar knooppunt Leeuwarden Zuid (N31 en N32) brengen.

Op het bedrijventerrein is een keur aan hoogwaardige bedrijven gevestigd, zoals onder andere Bourguignon, Themmen Heftrucks, Makro en Gamma Bouwmarkt.

Vloeroppervlak per unit
BVO ca. 122 m², waarvan ca. 61 m² op de begane grond en ca. 61 m² op de verdieping.

Bouwaard en constructie
Staalconstructie, geïsoleerde gevelbeplating, geïsoleerd dak, betonvloeren (begane grond en verdieping), vloerbelasting begane grond vloer maximaal ca. 1.000 kg/m², vloerbelasting verdiepingsvloer maximaal ca. 500 kg/m², overheaddeur hoogte ca. 4 meter en breedte ca. 3,4 meter.

Bijzonderheden:

• 12 zonnepanelen
• Airco voor verwarmen en koelen
• Visgraad pvc vloer op de verdieping.
• Overhead/sectional deur
• Loopdeur.
• Toilet met handwasbakje (begane grond).
• Meterkast met aansluitingen voor water en elektra (230V en 380V).
• Verdiepingsvloer met plintgoot, systeemplafond en LED verlichting.
• Pantry.

Parkeren
Elke unit beschikt over 2 parkeerplaatsen.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Leeuwarden valt de onderhavige onroerende zaak in het vigerende bestemmingsplan Leeuwarden – Industrieterrein Leeuwarden Oost en de Hemrik en is bestemd als Bedrijventerrein – 2, bedrijf tot en met categorie 4.2.

De bovenstaande verstrekte gegevens, betreffende de bestemming zijn verstrekt via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Of het door huurder beoogde gebruik binnen het bestemmingsplan valt, dient door de huurder zelf bij de gemeente te worden gecontroleerd. Het verkrijgen van de benodigde toestemming(en) en/of vergunning(en) van overheidswege dient door huurder zelf en voor eigen rekening te geschieden.

Kale huurprijs per unit
Vanaf € 1.175,– excl. BTW per maand per unit incl. aandeel in de kosten van de VvE.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

Huurtermijn
Minimaal 2 jaren (afwijkende perioden in overleg bespreekbaar).

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijzigingen van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
Per maand bij vooruitbetaling.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur vermeerderd met BTW.

Energielabel
Verhuurder beschikt (nog) niet over een energielabel van het pand. Wanneer verhuurder over een energielabel beschikt zal verhuurder dit z.s.m. ter beschikking stellen.

Bijzonderheden
Niet toegestaan is detailhandel (verkoop aan particulieren) en opslag van explosieve stoffen zonder toestemming van B&W van gemeenten Leeuwarden, met boetebeding.

Van toepassing is voorts “dat er in het verkochte geen groothandel in food producten mag worden gevestigd, groothandel in food en non-food producten, welke verplichting door de koper hierbij wordt aanvaard. Deze verplichting is niet van toepassing op een groothandel in uitsluitend non-food producten. Partijen zijn overeengekomen dat genoemde verplichting overgaat op degenen die het verkochte onder bijzondere titel zullen verkrijgen, terwijl ook degenen die van de rechthebbende een recht tot gebruik van het verkochte zullen krijgen, mede gebonden zullen zijn”, met boetebeding.

Huishoudelijk Regelement van toepassing (reglement volgt).

Overige condities
De onroerende zaak wordt verhuurd in de staat ‘as is where is’.

Bijzonderheden
Onderhandelingen en verhuur vinden plaats onder het uitdrukkelijke voorbehoud van het verkrijgen van toestemming verhuurder.

Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleen

  • 122 m2

Kenmerken Jupiterweg 21f 9

Overdracht

StatusBeschikbaar
Prijs€ 1.175,- p.m
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Soort ObjectBedrijfsruimte
Totale oppervlakte122 m2
Oppervlakte bedrijfsruimte122 m2

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen2

Bouw

BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2023
Bouwjaar toelichting

Overig

Bedrijfshal in units vanaf122 m2
LocatieBEDRIJVENTERREIN
Onderhoud binnenUitstekend
Onderhoud buitenUitstekend

Ligging Jupiterweg 21f 9

Vergelijkbaar bedrijfsaanbod